Contact

Leuk dat je even langs komt op de site. Mocht je eens willen sparren of kennismaken, dan hoor ik het graag. We kunnen dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Contact Informatie
Jan Provostlaan 16
3723 RD Bilthoven
contactm@innovatieman.nl
+31 (6) 15 85 52 838
kvk: 55079601
Of connect me op LinkedIn
g

Creativiteit en resultaatgerichtheid

Ideeën genereren en brainstorming zijn ontzettend inspirerend en energiegevend. Maar het wordt pas echt leuk als je ze ook kunt realiseren.

Unieke combinatie

In mijn carrière heb ik me nooit maar op één vakgebied gericht. Vanuit mijn Human Resource achtergrond heb ik me kunnen ontwikkelen als HR specialist, Team manager en Trainer. De coachende en sturende capaciteiten die daarvoor nodig zijn, maken dat ik met alle niveaus kan samenwerken ongeacht de achtergrond.
Als projectmanager, Lean specialist en Scrum Master heb ik processen leren doorgronden. Technische en administratieve processen, maar ook sociale processen.
Door mijn passie voor innovatie en het willen realiseren van ideeën, heb ik mezelf leren programmeren. Omdat bij het bouwen van apps zowel de front-end als de back-end van programmeren komt kijken is een enorme verdieping hierin het gevolg. Al deze ervaringen vind je niet snel terug in één persoon. Met deze combinatie en mijn positieve energie worden mijn klanten, partners en collega's vaak verrast.