Innovatiepool

Interim managers, projectleiders, coaches en brainstormers

Onze innovatiepool heeft de volgende mogelijkheden:

Innovatiecoaching

Niemand kan alles alleen. Sa werken met collega's of vrienden is slim en wanneer je met hen kan sparren levert dat veel op. Maar soms is het verstandig, en leuk, om ook een buitenstaander mee te laten kijken met je nieuwe proces, de ontwikkeling van een nieuw product of de inrichting van je afdeling. Een buitenstaander heeft immers net andere ideeën en invalshoeken en stelt andere, kritische, vragen dan je collega's. Innovatieman biedt je die mogelijkheid.men aan iets.

Kijk hier voor meer details.

Interim-management

Wil je de innovatiecultuur verbeteren of creëren? Ben je een innovatieproces aan het inrichten? Of heb je behoefte aan een MT lid met frisse ideeën? Neem dan contact op voor onze interim innovatiemanagers.

Momenteel zijn onze interimmanagers voor lange termijn geplaatst. Mocht je wel interesse hebben voor in de toekomst, laat het dan weten.

Brainstormbegeleiding

Niets is fijner tijdens een brainstormsessie dan niet op het proces te hoeven letten en ook nog verse input te krijgen. Wij hebben daarom twee vormen waarin je Innovatieman kunt inzetten.

Kijk hier voor meer details.

Begeleiding Kaizen Event

Wanneer je in korte tijd tot snelle resultaten wilt komen bij een procesoptimalisatie, is een kaizen events een van de meest krachtige methodes.

Binnen enkele dagen doorgrond je de grondoorzaken van problemen, bepaal je de oplossingen, neem jealle stakeholders mee en lever je direct resultaat. Een goede begeleiding van zo'n traject is cruciaal. Wij hebben hier veel ervaring mee.

Kijk hier voor meer details.

Projectmanagement

Een innovatietraject kan niet altijd zonder een ervaren Projectleider. Zoek je een projectleider voor innovatie trajecten, maak dan gebruik van Innovatieman.

Momenteel zijn onze projectleiders voor lange termijn geplaatst. Mocht je wel interesse hebben voor in de toekomst, laat het dan weten.